Duchovný obchvat – obchádzanie vlastných problémov

Dôvod byť sám sebe otvorený. Zistite, kedy sa pozitivita stáva nebezpečnou a čo môžete urobiť, aby ste tomu zabránili

Každý chce mať pocit, že je úspešný. Chceme mať pocit, že vyhrávame svoje bitky, a chceme ukázať svetu obraz, na ktorý sme hrdí. Existuje však tenká hranica medzi skutočným pocitom, že sme skutoční víťazi a predstieraním, že nimi sme.

Nie je nič zlé na tom, že bojujeme. Pocit porážky občas patrí k životu. Byť autentický so svojimi bolestnými pocitmi vedie k prijatiu, uzdraveniu a životnej zmene, ale ego má mocný vplyv. Ego sa snaží o okamžité uspokojenie tým, že sa chváli obrazom, ktorý je v súlade s vaším duševným stavom.

Tu ľudia skĺzavajú do pasce duchovného obchvatu tým, že maskujú svoje skutočné emócie, aby vyzerali tak, že všetko vyriešili. Pokiaľ však tento obraz nie je podložený skutočnou radosťou, je to len maska.

V tomto článku sa chcem venovať duchovnému obchvatu, pretože vidím okolo seba veľa ľudí, ktorí sú  šťastní len naoko pričom nemajú na to žiaden dôvod. Títo ľudia majú tendenciu chváliť sa tým, že sú stelesnením lásky a svetla, ale odmietajú sa pozrieť na temnotu vo svojom vnútri.
Keď nedokážete byť pravdiví k tomu, kým ste a čím prechádzate, bránite sami sebe v skutočnom raste a rozvoju.

Comments are closed.